Om oss

Vi har gjennom mer enn 50 års erfaring samlet mange ting som kan brukes til å skape en ramme rundt det livet du vil ha.
Ingenting hos oss er tilfeldig, ingenting likegyldig eller halvveis. Det er mulig å innrede livet så det uttrykker din stil og dine
ambisjoner, og ikke minst er i tråd med ditt budsjett.

Vi håper våre websider gir deg lyst til å besøke oss. Du kan enkelt navigere deg rundt på våre sider, søke etter inspirasjon,
designer, produsent eller mål på ditt drømmemøbel. Kontakt oss gjerne via våre sider for et pristilbud eller hjemmebesøk.

Du er uansett hjertelig velkommen innom i Verkstedveien 1/Drammensveien 134 for en uforpliktende prat om hvordan hjemmet eller arbeidsplassen din kan møbleres og lyssettes på en måte så du har lyst til å bli der for bestandig.

La deg inspirere og velkommen til oss!
Pia og Andreas Madshus


 > Expo Nova butikk

 

 > Expo Nova Kontrakt

 > Expo Nova butikk

 

 > Expo Nova

 

Merket for God Design

I 2004 var Expo Nova nominert til Hedersprisen for God Design. Noe som i seg selv er en seier. Expo Nova mottok merket for God Design for sin nye profil. I juryens begrunnelse fremhevet de bl.a;

”Det nye retailkonseptet for Expo Nova Møbelgalleri har utsøkte kvaliteter som speiler vareutvalget i den eksklusive møbelbutikken. Konseptet spiller på to bærende elementer; elegant typografi der det legges spesiell vekt på X’en, og vakre fotografier av utsøkte, toppkvalitets naturmaterialer som blant annet brukes på pris- og informasjonslapper. I tillegg finnes det suppleringselementer. Det sobre preget kontrasteres av kraftig fargebruk på skiltene i butikken. Den grafiske designen og retailkonseptet som helhet bidrar til å tydeliggjøre merkevaren Expo Nova som leverandør av moderne møbler med høy kvalitet”.


Det unike med vårt konsept er at vi selger møbler som i mange tilfeller vil være fremtidens klassikere, derfor evner vi å favne moderne møbler fra Bauhaus perioden side om side med dagens avantgardister innen møbel / belysnings bransjen.

Investering i god design gir langsiktig verdi.

 > Merket for god design

 

 

 

 

 

     

Expo Nova hedret med Design Effekt prisen for 2009

For første gang i Norge er effekten av design blitt målt og landets mest vellykkede designprosjekter er kåret. På Næringslivsdagen 15.oktober 2009, som ble åpnet av Sylvia Brustad ble resultatene offentliggjort, og vi er kjempeglade for at vårt samarbeid med Mission Design siden ny profil ble lansert i 2004 beviselig har ført frem!

UTFORDRING – STAGNASJON OG UTYDELIGHET
Etter mange år som ledende leverandør av moderne kvalitetsmøbler og interiør, var Expo Novas egen merkevare i skyggen av merkevarene de solgte. Mange hadde oppfatningen at Expo Nova var dyrere enn de faktisk var. Den visuelle identiteten trengte oppgradering og justering, også i forhold til å gi riktige prissignaler.

LØSNING – TIDLØS I FRONT
En strategisk prosess ble igangsatt for å utvikle et uttrykk som ga de riktige signaler, som bygget på den solide tradisjonen men som tilførte nye verdier og budskap. En solid merkevareplattform ble etablert for å gjøre Expo Nova lett gjenkjennelig. Logoen var den eneste som hadde sterk gjenkjennelse hos målgruppen, så den ble beholdt men modernisert. For første gang ble et helhetlig visuelt uttrykk definert i minste detalj, både for butikk og all markedskommunikasjon.

RESULTAT – ELEGANT HELHET
Siden ny og helhetlig visuell identitet ble lansert i 2004, har veksten på nærmere 20% årlig overgått resten av bransjen med klar margin. Selv i 2008 hvor bransjen opplevde stagnasjon, vokste Expo Novas omsetning med imponerende 12%. På målinger av kundetilfredshet, ligger svarene på ”meget fornøyd” og ”svært fornøyd”. Takket være designinvesteringene har Expo Nova befestet sin posisjon som markedsleder, og skapt et riktigere helhetsinntrykk som har åpenbar appell.

 

> Design Effekt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Expo Nova er en "Gaselle-bedrift"i 2013

For å komme på DNs Gaselleliste, basert på tall fra
Bisnodes as, må bedriften de siste fire år ha:

  • omsetning over én million kroner.
  • levert godkjente regnskaper.
  • minst doblet omsetningen.
  • positivt samlet driftsresultat.
  • omsettningsvekst hvert år.

Gaselle_diplom_2013.pdf